Standup!

Jag turnerar runt som standup-komiker på klubbar, privata fester och företagsevent i Sverige. Det är ett roligt och engagerande jobb! Jag lägger ut mina offentliga jobb i en lista här bredvid, hjärtligt välkommen att komma och titta.

Här nedan rapporterar jag från mina senaste jobb!

folkegård får skratt

Big Ben 29/3

2016-03-29

Jag ska göra ett headliner-set på Gasta i maj, och börjar värma upp med några korta tider på Big Ben. Jag har inte stått på standup-scenen på ett år så jag är lite ringrostig. Jag tycker det gick bra. Det mesta var samma material som jag körde för ett år sedan, men ihoptajtat. Framför allt var det kul att komma tillbaka till standup-miljön och se komiker som utvecklats nåt enormt sen jag såg dem sist!

Gastas Årskrönika 19/12

2014-12-19

Jag har haft ett ganska långt uppehåll från klubbscenen. Några företagsjobb har det blivit men ingenting av det där harvandet med att skriva nya skämt och kasta ut dem till en intet ont anande publik. Jag har saknat det. Men det har samtidigt varit skönt att inte utsätta sig för den där prestationsångesten.

Nu var det dags igen. Gasta skulle ha årskrönika med specialskrivna skämt utifrån det gångna nyhetsåret. Jag kunde inte motstå frestelsen att vara med. Det blev ca 15 minuter nytt och vingligt, bitvis baserat på radiokrönikor från året som gått. Publiken skrattade där de skulle. Jag fick blackout flera gånger under mitt set. Helt svart, ingen aning om vilket ämne jag skulle prata om. Väldigt läskigt. Men jag stod still och väntade, hoppades att blackouten bara skulle se ut som en konstpaus. Och till sist kom materialet tillbaka i huvudet. Jag fick både blodsmak och mersmak.

Och så var det väldigt kul att se de andra Gastakomikerna. De blir bara bättre och bättre!

Livekåseri på riksdagsdebatt i Gävle 11/9

2014-09-11

Som avlsutning på Radio Gävleborgs valbevakning hade man en debatt mellan länets toppnamn till riksdagen. Och så hade de bjudit dit mig för att köra live. Kul idé! Jag fick stå mitt emot politikerna så jag såg hur de reagerade. De hade kul (för det mesta) och för mig som gillar att uppträda live så var det förstås underbart att få reaktioner från en publik. Man kan i skrivande stund höra det hela här. Jag börjar ungefär 1:14:30 in i klippet.

Gasta 10/9

2014-09-10

Jag skulle till Gävle för att göra politiksatir live i Radio Gävleborg på torsdagen. Så hade jag blivit oplanerat barnledig, och insåg att Gasta körde på onsdagkvällen. Jag hörde av mig och bad om en femma. Jag fick en tia. Det var kul! Bara gammalt material, och jag hade fullt upp att komma ihåg alla turer. Men publiken skrattade och jag hade roligt, både på scen och när jag fick se de andra komikerna!

Vinterfestivalen, Gävle 22/2

2014-02-22

Varje år ordnar min gamla kollega Kalle Wedin en vinterfestival med snöskulpturer, eldkonster och roliga aktiviteter. I år fick jag äran att vara Kung Vinter på festivalen. Kung Vinter är festivalens maskot och berättar sagor för alla barn. Han brukar vara en bister typ, men inte i år.
Läs mer »

Boka mig!

Jag är en hårt arbetande komiker som bjuder mycket på mig själv! Jag har många års erfarenhet av att underhålla vid både stora och små evenemang och publiken brukar beskriva mig som fryntlig, medryckande och positiv med udd och intelligens. Boka du också, så ska jag se till så att du och din publik får skratta!

Mejla mig på eller ring på 070 - 690 12 24 så pratar vi mer!

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.