video

Här lägger jag upp de klipp med mig som finns på Youtube.

Tahrirtorget


Hur uttalar man egentligen Tahrirtorget?

Spelberoende


Lyxfällan om hur man blir av med sitt spelberoende.

Om gatusäljare

Man tror man blir rånad men det är en gatusäljare. Filmat på Kalmar Nations underbara klubb Standup Downstairs, 3/11 2009

SJ:s nya regler

SJ har nya regler. Man måste vara ombord minst trettio sekunder innan avgång. Filmat på Martin Krantz fantastiska klubb Trampolin, Gotebar, 26/2 2008

Hindenburg

Riktig här-och-nu-känsla med ett skämt om Hindenburg. Filmat på Trampolin, Gotebar, 26/2 2008

Blandat från Standup Downstairs

Lite hopklipp från Standup Downstairs, Uppsala, 3/11 2009

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.