Magic Weekend

2009-10-12

Jag åkte till Lund med Arne, Sofie och Marcus från Magic Bar. Där hålls varje år mässan/konventet Magic Weekend. Hundratals trollkarlar träffas och ber varandra ta ett kort. Vi var där för att göra reklam för Magic Bar, och det gick fantastiskt bra. Både Johan Ståhl och Daniel Karlsson valde att uppträda i T-shirts från Magic Bar. Tack för stödet!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.