X-flyget i Rörberg 19/10

2016-10-19

Jag har tagit bort det här kåseriet eftersom jag sårade personalen på Rörbergs Flygplats. Det var inte min mening och jag ber tusen gånger om ursäkt för det.

Personalen på Rörbergs Flygplats gör ett fantastiskt jobb och är värda allt beröm för sitt slit genom åren!

Lyssna på SR:s hemsida

4 Responses to “X-flyget i Rörberg 19/10”

 1. EM says:

  Hej! Fantastisk krönika, fick mig sitta kvar i bilen och lyssna färdigt trots att jag nått mitt resmål. Fortsätt så! Synd att personalen på Rörbergs flygplats inte kunde se det roliga i detta.

  MVH

 2. Arne Andersson says:

  Tyvärr Niklas, skadan är redan skedd, personen Du hängde ut har redan vid minst 2 tillfällen fått höra “här kommer den arbetsskygga flygledaren”. En sjuhelvetes stor blomsterkvast skulle visa att din ursäkt inte bara tomma ord.

 3. folke_admin says:

  Tack ska du ha EM! Jag har pratat med personalen. De mår bra.

 4. folke_admin says:

  Arne! Det är klart att du ska få en bukett blommor om du vill ha det! Jag har budat två buketter, lite choklad och en nallebjörn. Dela med dig!

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.