Big Ben 29/3

2016-03-29

Jag ska göra ett headliner-set på Gasta i maj, och börjar värma upp med några korta tider på Big Ben. Jag har inte stått på standup-scenen på ett år så jag är lite ringrostig. Jag tycker det gick bra. Det mesta var samma material som jag körde för ett år sedan, men ihoptajtat. Framför allt var det kul att komma tillbaka till standup-miljön och se komiker som utvecklats nåt enormt sen jag såg dem sist!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.