Magic Bar öppnar 2 december

2009-11-27

Den 2 december öppnar restaurangen Magic Bar på Karlaplan i Stockholm. Det är Arne Nilsson med familj som står bakom konceptet. Arne hade tidigare Odinsborg, där jag och Vazir Varieté spelade krogshow för fulla hus i tio år. Nu satsar han på en restaurang där det kommer att vara trolleri. Trolleribranschen står bakom Arne i den här satsningen och jag tror att det kommer att bli ett fantastiskt roligt och unikt inslag i krogvärlden! Han kommer att ha minst en trollkarl anställd, och massor av gästspel.
Jag kommer att vara konferencier på invigningen och premiären. Men utan att trolla.

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.