Livekåseri på riksdagsdebatt i Gävle 11/9

2014-09-11

Som avlsutning på Radio Gävleborgs valbevakning hade man en debatt mellan länets toppnamn till riksdagen. Och så hade de bjudit dit mig för att köra live. Kul idé! Jag fick stå mitt emot politikerna så jag såg hur de reagerade. De hade kul (för det mesta) och för mig som gillar att uppträda live så var det förstås underbart att få reaktioner från en publik. Man kan i skrivande stund höra det hela här. Jag börjar ungefär 1:14:30 in i klippet.

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.