Gasta 10/9

2014-09-10

Jag skulle till Gävle för att göra politiksatir live i Radio Gävleborg på torsdagen. Så hade jag blivit oplanerat barnledig, och insåg att Gasta körde på onsdagkvällen. Jag hörde av mig och bad om en femma. Jag fick en tia. Det var kul! Bara gammalt material, och jag hade fullt upp att komma ihåg alla turer. Men publiken skrattade och jag hade roligt, både på scen och när jag fick se de andra komikerna!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.