Monk’s 17/2

2014-02-17

Jag avslutade kvällen på Monk’s på Wallingatan i Stockholm. Måndag före löning. Inget ställe man råkar ramla in på. Hårt jobb. Det var 10 personer i publiken när kvällen började. När det var min tur hade 8 av dem gått. Alla var proffsiga och gjorde sitt yttersta för att få till en bra stämning, men det är ju lite svårt att få taket att lyfta en sån kväll. De två som satt kvar hela kvällen verkade nöjda.

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.