Gasta 29/1

2014-01-29

Gasta hade en kväll med lokala komiker och jag fick äran att avsluta! Mitt set gick riktigt bra med tanke på det långa uppehållet. Mycket tack vare Marcus Palms förträffliga arbete som MC, men också tack vare att Gasta som klubb fungerar så himla bra! Gasta är en tät och intim klubb där mycket av jobbet görs i pauserna. På tryout-klubbarna i Stockholm gäller det att hålla en hög intensitet och ha tätt mellan sina punchlines eftersom tiderna är korta och publiken ofta lite ofokuserad. På Gasta är publiken helt med på noterna och man kan hitta extra skratt genom att ta det lugnt och leka mellan skämten. Det var väldigt kul att se alla Gävlekomikerna. De blir vassare och tajtare för varje gång jag ser dem!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.