Maffia Comedy 25/1

2014-01-25

Efter ett långt uppehåll hade jag äntligen fått tummen ur och bokat in mig på Maffia Comedy på Underbara Bar i Stockholm. Jag gick på nånstans i mitten av första akten, körde nästan bara gamla grejer i tio minuter. Fullsatt och bra stämning! Det gick helt ok. Drog över lite grann, var ganska forcerad och tappade lite i materialet, men fick skratt och applåder och hade kul. Det kommer att funka finfint på Gasta på onsdag!

Roligt att se Eric Löwenthal som jobbar fram sin soloshow, och alla andra både gamla och nya komiker. Tack för en bra kväll!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.