Humorfestivalen i Lund 31/8 – 1/9

2013-09-01

Jag blir så glad varje gång jag är välkommen till den här festivalen! Det är så välarrangerat och roligt att jag bara går omkring och myser de dagar jag får vara där. I år hade jag två framträdanden och presenterade ett par föreställningar. Allt gick bra! Jag höll mig till mitt stabila material och fokuserade på att ha kul. Mellan framträdandena strosade jag runt mellan showerna. En rolig upptäckt var Anna-Lena Efverman som gjorde en soloshow med väldigt roliga karaktärer. Och Tomas Högbloms Köttslamsor i motljus som var som en yr kakafoni av störda tankar!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.