Engeltofta 15/8

2013-08-15

I slutet av bilsemestern med familjen hade jag ett uppdrag som MC med Gasta på Engeltofta. Jag var rolig men kanske höll jag på lite för länge för det blev en sen kväll. Klädd som punschrulle. Fick bra kontakt med en barnfamilj och improviserade en hel del. Fullsatt och några som var rejält fulla. Om en gäst behöver hjälp med att bära ut sina drinkar för att han har svårt att stå så kanske han inte ska ha några fler drinkar?

De tillresta komikerna Sven Brundin och Yvonne Skattberg höll hög klass som alltid. Det var längesen jag såg Sven köra och det var ett kärt återseende. Gasta-gänget fortsätter att höja nivån på sina framträdanden, särskilt kul att se Hans Carstensen som fått ihop några riktigt bra rutiner!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.