Fåfängan 5/8

2013-08-05

För mig var det säsongspremiär den här kvällen. Den mest intensiva kursperioden var över och jag hade inte kört standup sedan 5 juni. Så jag kände mig lite ringrostig, men tack och lov värmde Janne Westerlund upp publiken! Jag fick gå upp först. Körde gammalt material, tog det lugnt och vann publiken. Jag är nog en ganska bra öppnare!

Sedan fick jag njuta av Aron Flam, Yemi Afolabo, Fernando och Zinat Pirzadeh. En skön kväll!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.