Gasta i tältet 5/6

2013-06-05

Gasta hade en egen kväll i Tältprojektet i Boulognern. Det var min käre vän och kollega Kalle som arrangerade. Det var fullt i tältet och mycket god stämning! Jag avslutade det hela med tjugo minuter blandade gävleskämt och det lät som att publiken tyckte att det var skoj trots att kvällen drog ut på tiden. Det var kul att se Ola Aurell, vars nya skiva hade gått varm i bilen upp. Köp den! Roligast var att se Kalle köra sina fantastiska crazynummer mellan komikerna. Väldigt bra blandning!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.