Big Ben 4/6

2013-06-04

En till bra kväll på Big Ben! Jag körde ungefär samma material som i förrgår, men försökte göra lite återkopplingar på tidigare komiker och samtidigt hålla mig kort. Jag känner mig mer än väl förberedd inför imorgon!

Jag såg ett par komiker som jag inte sett förut. Lisa Eriksson körde en egen lite bitter stil med svarta skämt och Daniel Emilsson körde intellektuella skämt på skånska. Båda väldigt roliga, borde dyka upp på Oslipat när som helst!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.