Big Ben 2/6

2013-06-02

Länge leve damer! Den här kvällen hade jag en massa material att få liv i innan Gasta-kvällen 5/6. Det var strålande solsken ute och fullt av öldrickare på uteserveringarna så jag fruktade att Big Bens källare skulle eka tom den här kvällen. Men så var det en stor grupp damer som hade bokat in sig och fyllde ut nästan alla sittplatser. Fantastiskt! Dels blev det bra tryck av att det var så många där. Dessutom jobbade de som barnskötare allihopa så de kunde relatera till mitt pappamaterial. Riktigt bra kväll!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.