Maffia 14/5

2013-05-14

Den här kvällen hade jag dubbla gig. Väldigt bra grej! Jag hade precis kört tio minuter på Big Ben och nu hade jag sju. Jag kortade samma material genom att ta bort de grejer där jag fått sämst respons. Jag var stringent och rapp. Publiken skrattade gott! Hoppas att det var fler än jag som upplevde det så.

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.