Big Ben 14/5

2013-05-14

Äntligen fick jag till lite improvisation på Big Ben! Det var ganska få i publiken. Ola Aurell var MC och gjorde en förvirrad presentation av mig som aldrig verkade ta slut. När jag drog igång satt det en kille längst fram och SMS:ade. Jag tog hans mobil, knäppte ett kort på honom och skickade ett sms till nån av hans vänner: SKITFULL NAKEN HJÄLP.

Sen körde jag mina skämt som gick bra och tackade för mig.

Sen presenterade jag Ola Aurell i några minuter.

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.