Tick, Göteborg, 3/5

2013-05-03

Jag skulle avsluta på den täta och fina klubben Tick i Göteborg. Det brukar vara bra stämning med blandad after work-publik och jag har gjort några av mina bästa och mest magiska set här.

Den här kvällen hade jag bokat in mig på lyxhotell (Clarion Post) och bokat ett tåg som skulle gå i god tid. Tåget stannade i Skövde på grund av gräsbrand. För att komma fram i tid delade jag en taxi med tre andra resenärer. Kanske dumt att kalla det dela. Jag lade ut för hela resan, men bara en av tre medpassagerare har betalat sin del. Jag kom fram i tid åtminstone.

Jag gjorde nåt galet i starten på mitt set, för det gick inte så bra som det brukar. Det gick helt ok, men jag hade hoppats på bättre.

Sen lyckades jag hoppa på fel spårvagn utan att märka det för jag satt i en halvtimme och brottades med det nya SMS-biljettsystemet (utan att få det att fungera). När jag kom fram till lyxhotellet så var det som att det var gjort av nån osjälvständig designer-wannabe som är jättebra på fyrkants-cad och helt jävla okunnig om hotell. Usch!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.