Big Ben 23/4

2013-04-23

Jag grävde fram lite gamla grejer ur minnet (om majblommeförsäljare och pingst) och tog de första vingliga stegen för att få till formuleringar och timing. Det gick ok. Jag borde kanske bli bättre på att hämta texten från nåt dokument, men jag gillar att återskapa skämten ur huvudet och låta de svaga delarna av materialet falla i glömska. Det är nån sorts skämtevolution. Eller bara lathet.

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.