Big Ben 7/4

2013-04-07

Det var dags att damma av lite gamla grejer! Jag borde ha skrivit nytt till idag men kom liksom inte loss. Så jag drog fram några riktigt gamla grejer och blandade ut med några halvgamla. Materialet funkade och det var så länge sen jag körde de där bitarna så nu kändes de nästan fräscha igen!

Rolig kväll där många komiker magplaskade med snuskskämt i slutet av sina set. Typ: “…med kuken!” *besvärat sympatiskratt* “…det var allt för mig, tack ska ni ha”. Det är så sött med den där avslutningsfrasen “det var allt för mig, tack ska ni ha”. Framför allt efter nåt riktigt grovt. Jag skulle vilja se en blottare som avslutar på samma sätt.

2 Responses to “Big Ben 7/4”

  1. agnetha says:

    Du är vä, alltid rolig du

  2. niklas says:

    Tackar tackar!

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.