Skratta med Käften, Sundsvall 28/3

2013-03-28

Jag var bokad som headliner på Sundsvallsklubben Skratta med Käften. Det var värt varenda mil i bilen! En riktigt proffsig och bra klubb med väldigt bra komiker, både lokala och ditresta. Stämningen var på topp efter en vass förstaakt och ett bra set från Per Robin. Några lite stökiga gäster, men det gjorde mest att man fick nåt att improvisera runt.

Jag avslutade med en halvtimmes blandning av nytt, gammalt och improviserat. Tack Sundsvall!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.