Big Ben 26/3

2013-03-26

Evelyn Mok och Cecilia Ramstedt gav mig en välkrattad manege, och det tackar jag för! Jag trimmade in pappaskämten en gång till innan det är dags för skarpt läge på Skratta med Käften i Sundsvall. Bra respons, men det kan bli bättre. Hoppas det funkar bättre med en publik där fler är föräldrar.

Skoj att se Christer Engquist som hade en lång rutin om olika folk som är hårdare än varandra.

2 Responses to “Big Ben 26/3”

  1. agnetha says:

    Kul att det går så bra för dig! Kram

  2. niklas says:

    Tack för det!

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.