Big Ben 24/3

2013-03-24

Det var andra chansen för mitt pappamaterial. Jag hade skrivit till lite fler grejer och försökt göra bättre punchlines för de gamla grejerna. Det funkade helt ok. Tyvärr hade jag glömt min inspelningsapparat så jag vet inte exakt hur bra det gick, men jag ger mig själv en klapp på axeln för att jag hade såpass mycket nytt.

Skoj att se Jessica Karlén, som körde ett set där hon hade en dialog med sitt inre. Och Marcus Johansson hade en kul rutin om hur han går på galleri och låtsas vara blind.

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.