Magi, 16/3

2013-03-17

Det första av två inhopp för min del på föreställningen Magi med Improvisation & Co den här säsongen. Det var min första scentid efter jag blev pappa. Kändes rätt konstigt att lämna familjen för att larva omkring på scen, så jag var rätt frånvarande under förberedelserna. Dessutom var det längesen jag trollade så jag var även ganska nervös. Men allt gick bra! När showen började var jag fullt närvarande och ganska lugn med trolleritrixen. Vi spelade en skruvad akt om hemliga-cia-agenten Ronald Jackfirst och hans möte med President Anna, en Norénpjäs om Göran som bodde i ett rum med kök fast aldrig använde rummet för det var fullt av svåra minnen, och gjorde en massa improviserat trolleri. Kvällen till ära var det teckentolkat så man behövde aldrig känna sig ensam på scen!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.