Läkerol Arena 30/12

2012-12-31

Jag var bokad på Fas 3 Arena (Läkerol Arena) för att underhålla hemvändande ex-gävleborgare från Stockholm. Jobbet skulle vara i en avskild lokal för inbjudna gäster, men det ändrades till att jag skulle stå i ett avskilt hörn av foajén och uppträda för alla som ville kolla. När jag kom dit hade de placerat det avskilda hörnet i korsningen mellan entrén, souvenirbutiken och rulltrappan upp till läktaren. Var det avskilt? Nej. Gick det bra. Nej.

Jag hojtade fram mina skämt så högt jag förmådde och fick skratt och applåder här och där. Men eftersom den publik som ville se mig hela tiden blev knuffad av folk som ville komma förbi och fram så kom den där spontana och uppsluppna känslan liksom av sig. Det var trist, men det hade jag anat och tagit betalt för. Jag grät mig till sömns, sen klev jag upp och fakturerade mig ur krisen.

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.