Gasta 19/12

2012-12-20

En magisk avslutning på Gastas höstsäsong! Jag var bokad som MC till en kväll bestående av Gasta-komikerna Gerda Bylund, Anna Siekas, Peter Drake och Stefan Söderblom, samt som avslutning John Houdi. Det är stort för lilla Gasta att få besök av komiker i John Houdis klass, och kvällen lämnade ingen besviken!

Själv körde jag rätt mycket publiksnack varvat med gammalt och nytt material och fick en bra stämning i publiken. Gasta-komikerna var väldigt roliga och John Houdi var helt enastående! Han är alltid bra, men ikväll var det som att karln var lite extra glimrande. Publiken hängde med på allt och stämningen bara steg och steg. Houdi avslutade med sin legendariska buktalarrutin och publiken flämtade av skratt hela vägen in i kaklet. Extranummer. Ännu mer gapskratt. Hade publiken fått bestämma hade han stått kvar där än. Hoppas han kommer tillbaka!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.