Big Ben 4/12

2012-12-04

De senaste gångerna på Big Ben-tisdagarna hade jag lagt märke till att det var många återkommande ansikten i publiken. Idag insåg jag att det antagligen skulle komma ungefär samma stammisar även denna gång, och då var det dags att förnya setet en smula. Så jag kastade ut det mesta och grävde fram lite material som jag inte kört på ett tag som jag blandade med lite improvisation. Ett lyckat drag! Publiken hade väldigt kul, och jag också. Efter paus såg jag ett Presens i högform. Riktigt bra underhållning!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.