KAOS, Big Ben 27/11

2012-11-28

Det är roligt att klubbvärlden har börjat dra iväg åt lite olika håll. Maffias trollerikvällar och KAOS på Big Ben är två lysande exempel på hur kul det kan bli när man blandar former. Kul att klubbarna satsar så seriöst som de gör!

Det blev en riktigt bra kväll på Big Ben ikväll! Först kom en fantastiskt rolig rookie som heter Lars Persson. Han var naturligt rolig och lätt att lyssna på – håll koll på honom i framtiden! Sen var det jag, Tobias Jacobsson, Adeel Faqih och Al Pitcher. Vi var bra allihopa, och jag fick höra massor av nya skämt från de andra. Själv jobbade jag vidare med timingen i min Lucia-rutin som brukar komma fram så här års. Den funkade finfint, men det är några grejer kvar innan den toppar formen.

Efter paus var det Presens Impro som körde improviserade sketcher. Presens är ett väldigt roligt gäng som alltid gör succé på KAOS-kvällarna. Improviserad komedi när den är som bäst!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.