Gasta, Gävle 21/11

2012-11-22

Vilken fantastisk kväll! Det brukar alltid gå bra för mig i Gävle, och framför allt på Gasta. Just ikväll hade halva publiken begärt att just jag skulle vara där, och det var förstås tacksamt. Alla komiker som körde före mig var briljanta så den redan tacksamma situationen var dessutom ordentligt uppvärmd.

Jag körde ganska mycket standardmaterial men lyckades få in väldigt bra kopplingar till de senaste snackisarna i Gävle, och återkopplingar på tidigare komiker. Dessutom plockade jag fram min gamla luciarutin för året. Den satt som den skulle. Grymt kul kväll! Leve Gasta!

One Response to “Gasta, Gävle 21/11”

  1. gubben says:

    Grattis fining!

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.