Magi på Improvisation & Co 17/11

2012-11-18

En till kväll med improviserat trolleri och fantastiska historier på Improvisation & Co på Teater Hagagatan 48 i Stockholm.

En historia om advokaten Mona som blir kär i en kommunist vävdes samman med en svartvit noir-film om en detektiv som rökte alldeles för tjocka cigarrer och allting blev extra kaotiskt tack vare en massa inkastade trolleritrix. En galen kväll! Lördagen den 1/12 är sista chansen att se mig för säsongen. Kom dit!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.