Trolleri på Maffia Comedy 16/11

2012-11-16

Jag fick en hel akt för mig själv på Maffia Comedy och uppdraget var att göra en show med blandat trolleri och standup. Ett roligt uppdrag! Några trix fick bli färgade av de senaste turerna kring Sverigedemokraterna – det gillade publiken! Andra trix gjorde jag med inspiration från uppsättningen Magi på Improvisation & Co där jag medverkar – improviserat trolleri. Kaotiskt och kul! Jag är fortfarande ganska ovan vid den här blandningen av trolleri och standup, så övergångarna blev ryckiga och jag hade alldeles för mycket planerat för att hinna med allt på min halvtimme. Men jag har ju koll på tiden och kunde stryka i farten så akten blev lagom kort. Folk skrattade gott och många kom fram och tackade efteråt, så nåt rätt måste jag ha gjort!

En kul kväll på en bra klubb. Jag är glad och tacksam att det finns folk som driver klubb så här seriöst och samtidigt vågar satsa på nya grejer!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.