KAOS på Big Ben, Stockholm 30/10

2012-10-31

En kul kväll på KAOS-klubben på Big Ben! Jag var med både som ståuppare och som improkomiker.

Efter en hästlåt och några varningens ord från Ola Aurell fick jag ta hand om den lite sorliga publiken. Det var kul men jag sumpade timingen mellan rutinerna så det blev lite trögjobbat. Jonte Tengvall hade roliga rutiner om kentaurer och sniglar, medan Andreas Diadora skojade om att komma från Dalarna. Sen gick Pontus Ströbaek upp och skällde på publiken tills de skrattade. Standupen avslutades med Ahmed Berhan som testade nya roliga grejer om att handla på IKEA. En kul akt!

Improakten förstärktes i elfte timmen av Gustav Öst som konferencier, ordinarie var lite opasslig (tidig gåsfest?). Jag, Ola Aurell och Pontus Ströbaek skojade oss igenom de vanliga lekarna och det blev ganska mycket snusk, konstant förvirring och stundtals väldigt roligt. En till kul akt!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.