Jackson Pop Bar, Sandviken 25/10

2012-10-25

Vilken kväll! Lilla Jackson Pop Bar var precis lagom fullt av nöjessugna, och maten var helt fantastisk!

Gasta hade arrangerat kvällen och det var Stefan, Peter och Mathias som inledde första akten. Andra akten fick jag bre ut mig!

Jag tappade bort mig lite grann i några nya grejer (glömde punchline), men kompenserade med ganska rolig improvisation med en farbror vars mobil ringde mitt i showen. Jag hade väldigt kul!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.