HaHa Sthlm, Skål, Stockholm 24/10

2012-10-24

Jag var inbjuden att avsluta kvällen på den nya klubben/tävlingen HaHa Sthlm, där vinnaren kan få 5000:-

Det var ett tjugotal i publiken, lite avvaktande stämning men roliga tävlande och Erik Bamberg gjorde ett grymt jobb som MC! Jag hade kul. Bra kväll!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.