Big Ben 21/10

2012-10-21

En underbar kväll på Big Ben! Normalt brukar jag alltid köra så mycket nytt som möjligt när jag jobbar gratis. På så vis utnyttjar vi varandra lika mycket, jag och gratisklubbarna. Men ikväll struntade jag i det. Jag har kört så många gratisjobb och gjort så många halvfärdiga framträdanden på sista tiden att jag har börjat höra kollegor som är förvånade när det flyter på bra för mig. Då kanske det är dags att visa sig från sin bättre sida igen. Nu var det längesen jag körde så jag kände att jag skulle behöva nöta igenom några av mina gamla säkra grejer. Och det gick förstås himla bra. Plus att Big Ben hade sin bästa publik på länge. Fantastiskt kul!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.