Magic Bar 18-20/9

2012-09-20

Jag blev uppringd av Sofie från Magic Bar som undrade om jag ville komma och trolla vid borden. Det lät läskigt så jag tackade ja. Det var ganska läskigt, men det var nog nyttigt att tvinga sig över den spärren. Trolleriet gick ganska bra, folk verkade ha kul och en del blev imponerade av trolleriet.

Som avslutning gjorde jag och Robert Weitz på Improvisation & Co ett framträdande med improviserat trolleri. Det blev väldigt roligt – ett koncept som är väl värt att utveckla!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.