Kulturhuset, Svalöv 6/8

2012-08-06

Första giget av fyra under workshoppen i Svalöv. Den här veckan är fantastisk för att utveckla sitt material. Man får skrivläxor och feedback under ledning av Thomas Oredsson, och massor av bra tillfällen att testa materialet.

Svalövs Kulturhus bjöd på bra stämning och som ett par gånger förr så lurade jag mig att köra ganska ofärdigt material som inte fungerade som det skulle. Det gick helt ok för mig, men vissa rutiner kanske jag aldrig kör igen. Till exempel en där jag försöker ha en dialog med en svårläst bok.

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.