Strandbaden, Årsunda 27/7

2012-07-27

Sista dagen på turnén för min del. De andra körde på en dag till, men jag måste hem och sätta betyg på mina studenter så jag kunde inte vara med. Det här var nog den roligaste dagen på turnén för min del. Det var ganska stökigt i publiken före paus, men när de hade kört ut ett par fyllskallar så lugnade allt ner sig.

Det stora tumultet blev kul att improvisera runt, och en stor kille som gick på toaletten mitt i showen blev också kul. Strandbaden ligger vid en camping, så jag kunde inte låta bli att missta dem för bärplockare. Mycket improvisation idag, och bra stämning!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.