Stå upp och Spring, Parken, Göteborg. 12/5

2012-05-12

Komikern Lars Magnusson tog ett strålande initiativ i vintras. Han drog ihop ett gäng ståuppare till en gala i samband med Göteborgsvarvet. Vi skulle samla in pengar till Clowner utan Gränser.

Galan var på kvällen. Först skulle alla delta i loppet. Så vi sprang 2,1 mil följda av Johan Ranner med bärbar ljudanläggning (så vi kunde köra standup medan vi sprang), åkte till hotellet för att stretcha och byta om och sedan raskt iväg till Parken.

Alla komiker hade problem med att komma upp på scenen på grund av löpsmärtorna, men alla var också väldigt roliga. Av alla löpande gala-komiker var jag näst snabbast på 2.07.02. Snabbast var Niklas Andersson på 1.59.14!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.