Copperfields 7/5

2012-05-07

Jag hade tackat ja till att medverka på Copperfields.Det gör jag bara när jag behöver utsätta halvnytt material för ett riktigt elddop.

Att köra på Copperfields innebär att man testar sitt material under riktigt dåliga förhållanden. Idag fick en komiker försöka underhålla publiken medan tre musiker höll på och skruvade på ett trumset alldeles bakom honom. Det blev ju kul, men det var ändå ett ganska typiskt exempel på hur det brukar funka på Copperfields. Det är svårjobbat.

Jag härdade mitt material om Harmoni-båten, så nu är det klart för alla situationer!

Comments are closed.

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.