Brasserie P, Göteborg 20/4

2012-04-20

Morgan Johansson har startat en ny klubb i Göteborg, på Hotell Panorama i närheten av Liseberg. Vi var åtta komiker som delade på kvällen, och det var riktigt god stämning! Särskilt roligt var det att se Lisbeth Olsson Johansson, som gjorde debut (eller comeback, eftersom hon tydligen kört en gång för tolv år sedan). Hon var klockren i sina observationer och sin timing – publiken älskade henne redan innan hon gett ett ljud ifrån sig!

Jag körde en kvart i andra akten, mest säkra grejer men några rutiner från de senaste veckorna. Jag hade roligt, och det hade publiken också! Jag lämnade en varm och lyhörd publik till Magnus IQ Lindström och Anosh Sheytan som avslutade. Brasserie P är en klubb som kan bli riktigt bra!

2 Responses to “Brasserie P, Göteborg 20/4”

  1. Lisbeth says:

    Hej Niklas Vad roligt att du nämner mig här på din fina hemsida!Tack för senast! Hoppas vi ses igen Ps Mitt efternamn är Johansson! borde kanske byta 🙂 kram

  2. niklas says:

    Först nu ser jag din kommentar. Det krävdes att jag skottade mig igenom hundratals ryska spam-kommentarer först…
    Förlåt att jag gjorde fel med namnet – det är fixat nu! Hoppas vi jobbar ihop snart igen!

Boka mig!

Ring mig på 070 - 690 12 24 om du vill att jag kommer och uppträder hos dig! Jag gör standup, jobbar som konferencier, moderator och underhållare.

Vad gör Niklas Folkegård?

Jag gör humor. Bland annat i form av kåserier i Sveriges Radio och som ståuppkomiker. Vissa kanske känner mig från förr, när jag gjorde sketcher och knasiga varieténummer i Vazir Varieté. Tjusningen med standup är att med idéer, attityd och publikkontakt få klang i en publik. När det fungerar är det magiskt!

Sen jobbar jag ju en del med bilder också. Tryck, web och layout är kul, framför allt när man får möjlighet att vara med från början. Jag fotograferar, ritar och modellerar för husbehov. Och undervisar i 3D-grafik för nybörjare. Och massor av annat. Det är en lång lista som du slipper se här.